FAQ

►► Mitä palkintoja voin voittaa?
Voit voittaa upeita tuotteita myymälöistämme joka päivä 24.10.2021 asti. Lisäksi osallistut pääpalkinnon arvontaan, joka on 250 euron arvoinen lahjakortti NORMAL-myymälään.

►► Miten pelaan?
Kun olet rekisteröitynyt peliin ja vahvistanut rekisteröintisi, voit avata pelissä joka päivä 9 aarrearkkua. Jos saat kolme samanlaista tuotetta, voitat yhden kyseisen tuotteen. Lisäksi peliin ilmestyy päivittäin "päivän tuote", jonka voi käydä skannaamassa myymälässä. Näin sinulla on uusi mahdollisuus voittaa palkinto.

►► Kuinka lunastan palkintoni jos voitan?
Jos voitat palkinnon, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan miten voit saada palkintosi. Sinun on noudettava palkinto myymälästä, ja tarvitset sitä varten älypuhelimen.

►► Miksi minun on vahvistettava sähköpostini rekisteröitymisen yhteydessä?
Kun rekisteröidyt, lähetämme sinulle vahvistusviestin ennen pelin pelaamista. Teemme tämän varmistaaksemme, että sähköpostiosoite on oikea. Tämä on tärkeää, sillä lähetämme sinulle tiedot palkinnoistasi tähän sähköpostiin 😉

►► Tarvitsenko älypuhelimen pelin pelaamiseen?
Et tarvitse. Voit pelata peliä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset kuitenkin älypuhelimen jos voitat palkinnon pelin aikana. Jos sinulla ei ole älypuhelinta, voit siirtää palkinnon helposti älypuhelinta käyttävälle henkilölle.

►► Mihin voin käyttää kultakolikoita?
kultakolikot ovat kuin lippuja. Jos sinulla on 5 kultakolikkoa, sinulla on 5 lippua pääpalkinnon arvonnassa. Mitä enemmän kultakolikoita sinulla on, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa.

►► Miten saan kultakolikoita?
Saat yhden kultakolikon joka kerta, kun pelaat peliä. Voit myös voittaa kultakolikoita päivittäisissä peleissä. Lisäksi ansaitset 20 kultakolikkoa, jos rekisteröidyt vastaanottamaan tekstiviestejä meiltä.

►► Kuinka paljon aikaa minulla on noutaa palkintoni myymälästä?
Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa palkintosi myymälästä.